dimarts, 15 de febrer del 2011

Sortida al barranc del Torrent de la Corva.

Activitat enviada al correu de l'Associació Esportiva Matxacuca pel soci Albert Girones.



Aquest barranc es troba en el terme de Bruguera al costat de Ribes de Freser. Un barranc amb una durada de 3 hores, sense gaire dificultat, però amb ràpels bonics de fins a 28 metres d’alçada i un arc de roca natural de gran bellesa i el mes gran de Catalunya.
La nevada caiguda la primera setmana de Febrer i les baixes temperatures en la zona van fer que aquest barranc canviés completament la seva fisonomia.
Els components de la sortida Albert Gironès  i Lucia. L’aproximació per la pista estava completament nevada i va ser impossible passar amb el cotxe 4X4. L’aproximació la varem fer a peu casi del poble. L’entrada al barranc espectacular amb tots els arbres nevats.
El torrent no portava molta aigua i la que portava la majoria estava gelada amb formacions de gel per tots costats. Per descomptat l’aigua molt freda. Tot i anar ven equipats, en alguns moments es va patir fred. Les instal·lacions dels ràpels completament tapades per la neu dificultava el progrés pel barranc.
La sortida el barranc mes difícil de lo normal degut al gel i la forta pendent, però en definitiva una sortida molt bona amb vistes espectaculars i un toc d’aventura de la incertesa del que pots trobar en aquestes condicions.

Us invitem a posar-vos en contacte amb l’Albert Gironès si voleu fer activitats de barranquisme en qualsevol àpoca de l’any.