dilluns, 14 de març del 2011

Al Pedraforca

Quedo amb l’Esteve dijous dia 27 de gener a la Pascual de Gurb, no se per que, suposo que l’edat comença a fer estralls, hem passo de llarg i abans d’arribar a Guardiola el truco per comentar-li que arribaré una miqueta tard a recollir-lo, es quan ell hem fa notar que m’està esperant a Gurb, com? No havíem quedat a Guardiola? Total que tinc temps de fer una becaina abans ell no arribi al poble, desprès de rebre varies “collejes” esmorzem i pugem al pàrking del mirador del Gresolet.
Preparem les armes i anem a buscar les cascades del miner, no creia que per sota de la pista i agüessin les cascades ben formades, menys la ultima abans de sortir al camí, la resta perfectes, baixem tots els ressalts per sota de la cascada de l’arbre i comencem a divertir-nos amb tots els ressalts, un cop arribats a la pista ens mirem la de l’arbre i decidim provar sort, feia una estona que nevava una mica, sembla que està justa li dic a l’Esteve, provem per la dreta, em diu, comença ell a pujar amb cura i molta seguretat, un cop arriba a l arbre em toca a mi, un cop a la “R”, decidim acostar-nos a la Bergadà per fer una ullada, la part baixa no toca a terra, està fina i la part superior de la via el glaç sembla poc consistent, decidim que per avuí tenim prou i baixem al cotxe.
Un cop al poble de Guardiola, dinem al bar, son les quatre de la tarda, i ens acomiadem fins la propera que serà a Benasc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada